Doesburg | straatinfo

drugs politie meldingen

Zolderbrand door hennepkwekerij

drugs

Doesburg - Na een melding van een brand in een woning aan de Zanderskamp troffen de hulpdiensten donderdagmiddag op de zolder van die woning een hennepkwekerij aan. De 37-jarige bewoner is aangehouden.

Een gezinslid dat rond 13.00 uur thuis kwam, ontdekte rook in de woning en waarschuwde de hulpdiensten. De brandweer, die snel ter plaatse was, had de brand op de zolder snel onder controle. Bij nader onderzoek bleek daar een hennepkwekerij met ongeveer 50 planten aanwezig te zijn. De bewoner, die op de melding van de brand naar huis kwam, is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Het illegaal kweken van hennep blijkt steeds vaker een oorzaak van brand te zijn. Dit levert niet alleen gevaar op voor de betreffende woning maar ook voor nabijgelegen woningen. Daarom roept de politie mensen op om bij het vermoeden dat ergens een hennepkwekerij aanwezig is, altijd de politie te waarschuwen. Dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem.2016208114

Soortgelijke berichten

Hennepkwekerij geruimd
Dongen

Hennepplantage aangetroffen in bedrijfspand
Lelystad

Hennepkwekerij opgerold
Boxmeer

Hennepplantage in woning Alkmaar
Alkmaar

Hennepkwekerij
Alkmaar

Vervaardigen softdrugs
Rhenen

Hennepkwekerij ontdekt, bewoner aangehouden
Zutphen

Hennepkwekerij aangetroffen
Biddinghuizen

Hennepkwekerij opgerold
Veghel

Hennepkwekerij ontdekt na brand in Heemskerk
Heemskerk

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio